HubSpot Usergroup Aarhus Blog

Velkommen til HUG Aarhus

[fa icon="calendar"] 20. april 2016 / af Jeppe Nyrup

HubSpot har sået mange frø i Danmark de seneste par år, og stille og roligt er de spiret frem, så der i dag er grobund nok til at mødes og snakke inbound, trafik, leads og salg.

HubSpot User Group Aarhus skal være en platform, hvor alle, der arbejder med eller interesserer sig for inbound marketing, kan diskutere og dele viden og erfaringer. Vi vil i hvert fald gøres vores til at stille vores ekspertise til rådighed og trække på vores kontakter ved HubSpot i det omfang, det er muligt for at give jer gode, brugbare inputs.

Det leder mig hen til ganske kort at fortælle om min/vores baggrund for at drive denne HubSpot User Group. Jeg er partner i Katalysator, der i dag er Danmarks eneste certificerede HubSpot partner. I den forbindelse har vi mødt med adskillige HubSpot-brugere og kan se, at mange har udviklet temmelig effektive løsninger på platformen, som andre også kan få glæde af. Vi har - qua vores konstante arbejde med HubSpot for en stribe kunder - også en del viden og erfaring at byde ind med, så vi vil gerne skabe et forum, hvor al den gode viden og erfaring kan gøre yderligere gavn.

Vi faciliterer de fysiske møder og vil byde ind med vores kompetencer i diskussioner i vores LinkedIn-gruppe, men I vil alle have stor indflydelse på temaer, der bliver taget op på møderne, så byd endelig ind med ris, ros og masser af idéer.

Vi glæder os til at møde jer og snakke inbound i stride strømme.